How to Learn about Urology, Vasovasostomy and more in Doetinchem

maandag 12 april 2010

Blogspot geopend voor Co-Assistenten

Op deze blog kunnen alle coasistenten van het slingelaand ziekenhuis reageren of hun ervaringen delen met andere co assistenten. Vertel maar hoe het was. Of er iets beter kan.

5 opmerkingen:

  1. Een eer om de eerste co-asssistent t mogen zijn op deze blogspot! Advies is om veel op de o.k mee te kijken en op de poli, vooral leuk wanneer er nieuwe patienten zijn die je dan eerst zelf mag zien. Daarbij kan ik het urodynamisch onderzoek van harte aanbevelen om de competitiedrang onder co-assistenten onderling nog wat aan te wakkeren! Zoals de reclame zegt: "het waren 4 leuke dagen!", bedankt!
    Groetjes,José

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Urologie in Slingeland ziekenhuis is TOP! Je bent overal welkom om mee te kijken/mee te helpen/mee te doen en iedereen is bereid je te helpen om je weg te vinden.
    Laat alle eventuele vooroordelen van je afvallen voordat je aan deze week begint en ervaar hoe gevarieerd het vak is van de uroloog.

    Complimenten voor de hele afdeling over de gezellige en tegelijkertijd educatieve sfeer!

    dank daarvoor!

    Gr, Tom

    BeantwoordenVerwijderen
  3. Dank voor jullie mooie lovende woorden. Uiteraard worden punten van kritiek ook zeer gewaardeerd. Uiteindelijk moeten we verbeteren waar mogelijk.

    BeantwoordenVerwijderen
  4. Het was een hele leuke ervaring. Helaas maar 3 dagen meegelopen waarvan 1 actiedag. Urologie blijkt een heel veelzijdig vak te zijn!
    De sfeer onderling is erg goed en iedereen is bereid je te helpen.
    Leuk om te zien zijn natuurlijk de operaties, maar de poli is zeker ook heel leerzaam.
    Sorry, maar punten van kritiek heb ik eigenlijk niet.

    Bedankt voor alles deze week, en dr. Geboers, bedankt voor de goede zorg! (en het t-shirt)

    Groeten, Birgit

    BeantwoordenVerwijderen
  5. Het was een erg interessante week, hoewel het eigenlijk pas donderdag is. Maar voor een punt extra een stukje op het blog schrijven is geen probleem natuurlijk.
    De week ging erg snel voorbij, zeker om alle nieuwe informatie op een rij te krijgen. Maar het compendium Urologie helpt daar wel bij.
    Urologie is toch wel een leuk specialisme, ondanks dat niet iedereen dat verwacht.

    Dr. Remijn, Dr. Taubert en Dr. Geboers bedankt voor deze week en ondanks soms de drukte toch goede uitleg en de nodige humor!

    Groeten,

    Frank

    BeantwoordenVerwijderen